Forum Yazarlarından cemo.bay'ın piyasa öngörülerini buradan takip edebilirsiniz.
    Konu Kapalı  Konu Gönder 
    Sayfa (358): « İlk < Geri 1 2 3 [4] 5 6 7 8 İleri > Son »
    2 Oylar - 5 Yüzde   VOB Takip Sayfası (Ekim 2008 Vadeli)
    Yazar Mesaj
    trader38
    MATADOR38580
    **
    Grup : Finans Ekibi Yazarı
    Durum: Çevrimdışı
    Rep Gücü: 11

RE: VOB Takip Sayfası (Ekim 2008 Vadeli)

dax 6415-6420 bölgesi önemli direnç. gün içinde dax daki yükseliş bu seviyelerde sonlanabilir.

buradaki tüm bilgi ve sinyaller tamamen benim kendi görüşüm olup hiçbir zaman al-sat tavsiyesi değildir. bütün arkadaşlar bu kuralı peşinen kabul etmiş sayılır. sinyallerin zararlı işlemlerde yaptırdıkları ve benim yorumlarımında coğunlukla tutmadığını unutmamak gerekir.
    01.09.2008 14:21:29
    Tüm Mesajlarını Bul
    trader38
    MATADOR38580
    **

5 dk larda stoc. negatif uyumsuzlar oluşturuyor.

buradaki tüm bilgi ve sinyaller tamamen benim kendi görüşüm olup hiçbir zaman al-sat tavsiyesi değildir. bütün arkadaşlar bu kuralı peşinen kabul etmiş sayılır. sinyallerin zararlı işlemlerde yaptırdıkları ve benim yorumlarımında coğunlukla tutmadığını unutmamak gerekir.
    01.09.2008 14:42:28
    Tüm Mesajlarını Bul
    ESCOBAR
    Ekibin Kaçağı
    Grup : Forum Yönetimi
    Rep Gücü: 5

evet sn trader sizinle hemfikirim ... dax açılış boşluğunu kapattı ve 6415 direncinden geri döndü şimdilik .. bakalım ilerde bu seviyeleri geçebilecek sebepleri olacak mı ... sabah bu seviyelere gelebileceğini bile düşünmemiştim açıkçası ... çünkü açılış boşluğunu kapatma harici dax ı yukarı çekecek başka herhangi bir sebep bulamıyordum :)

01.09.2008 14:50:36
    Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
    falmac
    Yeni Üye
    Grup : Üyeler
    Rep Gücü: 0

uyumsuzluk fdow da da var zaten 11550 direncinde dönme ihtimalleri var ..

VOB un zaten herşeyi uyumsuz sadece grafik ve göstergeleri değil.

01.09.2008 14:51:48
    Tüm Mesajlarını Bul
    mursevim
    Finans Ekibi Üyesi
    **

tabi uyumsuz olupta heryer bizim takmadığımız zamanlarda oluyor akıl sır ermez bunlara

Vob in Borsa out--3
    01.09.2008 14:53:28
    Tüm Mesajlarını Bul
    mursevim
    Finans Ekibi Üyesi
    **

saatlik bakıyım diyorum işte alışmışız 5 dakkalıklara.. 5 e bakıncada insan stres oluyor bekle bekle devamlı bak bilgisayara insanın sağlığı gidiyor belkide.. sizler nasıl yapıyorsunuz yorumu olan yokmu?

Vob in Borsa out--3
    01.09.2008 15:29:22
    Tüm Mesajlarını Bul
    aabacigil
    Yeni Üye

mursevim Yazılan:
    saatlik bakıyım diyorum işte alışmışız 5 dakkalıklara.. 5 e bakıncada insan stres oluyor bekle bekle devamlı bak bilgisayara insanın sağlığı gidiyor belkide.. sizler nasıl yapıyorsunuz yorumu olan yokmu?

al benden de o kadar. Ben de 5 liklerden kopamıyorum

01.09.2008 15:31:56
    Tüm Mesajlarını Bul
    falmac
    Yeni Üye

dax yada dowun 5 dklıkları hiçte stres vermiyor nede olsa trend oluşuyor 5 dklıklarda bir tek vob ta stres var bir al bir sat sinyali özellikle saat 3 ten önce tamamen aracı kuruma çalışıyoruz işte 3 ten sonra veri varsa hareket oluyor ..

01.09.2008 15:38:05
    Tüm Mesajlarını Bul
    falmac
    Yeni Üye

seans saatleri uzun olsa şöyle akşam saat9 yada 10 a uzatsalar o zaman 15 dk ve 30 luklara bakarız rahat rahat sabaha gap olacakmı olmayacakmı derdi olmasa bende mecburen geceye hiç kalmadığım için 5 dklıklara bakmak zorundayım..

01.09.2008 15:41:29
    Tüm Mesajlarını Bul
    trader38
    MATADOR38580
    **

arkadaslar 49800 altındaki günlük kapanışlarda 48000 seviyesi hedef olacaktır. (ekim vade için)

01.09.2008 15:48:34
    Tüm Mesajlarını Bul
    Sayfa (358): « İlk < Geri 1 2 3 [4] 5 6 7 8 İleri > Son »
    Konu Kapalı  Konu Gönder 

Bu Konuyu Görüntüleyenler
     4 Misafir

Benzeyen Konular
    Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
      Endeks ve Hisse Takip Sayfası (Borsa Seans Salonu) ToKoBa 167 35,724 17.07.2011 11:29:49
    Son Mesaj: cemo.bay
      Muhabbetli VOB Takip Sayfası (Haziran 2010 Vadeli) VOBiX 93 16,344 07.10.2010 1:00:40
    Son Mesaj: zozo
      Muhabbetli VOB Takip Sayfası (Nisan 2010 Vadeli) ToKoBa 3,261 212,522 02.05.2010 23:37:39
    Son Mesaj: VOBiX

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle | Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder | Bu Konuyu Favorilerime Ekle
    Bu Konuya Üye Ol
    Bu Konuyu Oyla:
    Forumlar Arası Geçişi

Yasal Uyarı : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz
    Toplist
    Elektronik ortamdaki farklı kaynaklarda yer alan sermaye piyasası araçlarına ilişkin yorum ve tavsiyelere dayanarak işlem gerçekleştiren yatırım-
    cıların mağduriyetlerinin baştan engellenmesi için yatırımcıların; (1) Sanal ortamda yer alan bilgi, yorum, görüş ve önerilere dayanarak işlem yapmaktan kaçınmaları, (2) Kendisini yatırım uzmanı olarak göstermeye çalışan yetkisiz şahıs, şirket, internet sitesi ya da forumlar tarafından yapılan yorum, tavsiye ve iddialara inanmamaları, (3) Zarara uğramamak için gerekli basiret, dikkat ve özeni göstermeleri, sanal ortamdaki dedi-
    kodu ve yorumlara güvenerek işlem yapmaları durumunda uğradıkları zararı tazmin etmeleri imkânının bulunmadığını bilmeleri, (4) Yatırım tavsiye-
    lerini sadece yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip olan kurumlardan almaları, (5) Yatırım kararlarını yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip aracı kuruluşlar veya diğer piyasa profesyonelleri tarafından yapılmış analiz ve araştırmaları değerlendirerek vermeleri, gerekmektedir. SPK
    Norton Güvenli Site
    İyi Siteler Dizini - Yatırım Borsa