Forum Yazarlarından cemo.bay'ın piyasa öngörülerini buradan takip edebilirsiniz.
    Cevapla  Konu Gönder 
    Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 İleri > Son »
    Köpek Balığı Tekniği Kitabı Yazarının Fiyaskosu
    Yazar Mesaj
    VOBiX
    -18K
    Grup : Forum Sahibi
    Durum: Çevrimdışı
    Rep Gücü: 16

Köpek Balığı Tekniği Kitabı Yazarının Fiyaskosu

Borsada Köpek Balığı Tekniği adında bir kitap çıkmıştı bundan aylar önce. Elbette her zamanki sizi uyarma ihtiyacı hissetmiş ve aşağıdaki yazıları yazmıştım.

VOBiX Yazılan:
    Boğalar, ayılar, tilkiler bitti şimdi bir de köpekbalıkları çıkmış.

Burada yazdığı gibi ben trend değişmeden trendin değişeceğini anlayabiliyorum bu işi çözdüm diyen var mı?

Ebook yazmışlar 89TLye satıyorlar.
    Satın almayın da sadece sayfada yazanlara bir bakın!

Yatırım camiaası nerelere gidiyor anlamış değilim.

Alıntı:
    10-Bu site veya Köpek Balığı Tekniği E-Kitabında anlatılan bilgilerin veya eğitimlerin kişiden kişiye değişebileceği ve sizin çalışmanızla, bu işe vereceğiniz emekle gelişeceğini bilmeniz gerekmektedir. Bu site ve site aracılığıyla satılan kitap kimseye para kazanma garantisi vermez.

Alıntı:
    Sorumluluk Sınırları / Garantiden Feragat

Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı Borsada Köpek Balığı Tekniğini 89 TL (Türk Lirası) karşılığı Xticaret.com firması tarafından ödeme alınmak koşuluyla satılmaktadır. Satın aldığınız bu elektronik kitap karşılığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne % 10 stopaj ödenmektedir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nı satın aldığınız ve sağlıklı bir şekilde ürünü açabildiğiniz anda Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı sahiplerinin size karşı sorumluluğu bitmiştir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı bu konulardan sorumlu değildir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nda anlatılan yöntemlerden yaşanacak yasal sorunlardan kopekbaligiteknigi.com ve Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı sahipleri sorumlu değildir. Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nda yer verilen firmalarla ve o firmaların internet siteleriyle kopekbaligiteknigi.com ve Köpek Balığı Tekniği E-Kitabı'nın herhangi bir ortaklığı veya başka türlü bir bağı yoktur.

ki mesaj ise büyük ihtimalle kitabın yazarına ait. Çünkü Köpek Balığı Tekniği sitesindeki ilk yorumun aynısı.

magnum70 Yazılan:
    kitabu suçluyorsunuz ama içeriğini bilmiyorsunuz.ben kitabı alalı 4 hafta oldu 25.05.2010 tarihinde 3.64 den bjkas aldım ve 8 gün sonra 03.06.2010 tarihinde tekniğin sat dediği yerde 4.28 den sattım. yüzde 18 para kazandım.küçük yatırımcıyı koruyan bu tekniğin yazarına teşekkür ederim.şimdide 9.10 dan afmas aldım bakalım ne olacak..

VOBiX Yazılan:
    Kitabı kötülemedim. Burada hiç bir üyeyi bir şey satın almaya yönlendirmediğimiz için "satın almayın" ifadesini kullandım. Ayrıca kitap piyasaya bu hafta çıktı. İlk satışını da bu ay gerçekleştirdi. Bu tür kitaplarda para iade grantileri ve bonuslar olur ama yazar sanırım kendine güvenemediğinden para iadesi vermek yerine kitap açıldığı anda sorumluluğunun bittiğinden bahsetmiş. Benim eleştirdiğim kısım yazarın kitabı alanlarla irtibatını kitap açıldığı anda kesmesi. Kitabı yazsın satsın, basılmış kitaplardan farklı değil fakat dijital ürün sektörü böyle işlemiyor malesef.

Bu forumda VOB üzerine onalrca konu ve yazı var. Üstelik 18 adet de teknik sistem var. Bunlar tammen ücretsiz. Üstelik konuyu okuduktan sonra sorumluluğumuz biter demiyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Sürkli iletişim halindeyiz.

VOBiX Yazılan:

magnum70 Yazılan:
    kitabu suçluyorsunuz ama içeriğini bilmiyorsunuz.ben kitabı alalı 4 hafta oldu 25.05.2010 tarihinde 3.64 den bjkas aldım ve 8 gün sonra 03.06.2010 tarihinde tekniğin sat dediği yerde 4.28 den sattım. yüzde 18 para kazandım.küçük yatırımcıyı koruyan bu tekniğin yazarına teşekkür ederim.şimdide 9.10 dan afmas aldım bakalım ne olacak..

Şu renkli bölüm kitabın sitesindeki yazının aynısı. Kitabın sitesine iki üç gündür ulaşılamıyor.

VOBiX Yazılan:

Alıntı:
    YAZARIN YORUMU
    Kitap ve kitabın içindeki teknik tamamen doğrudur. 2 yıldır denenmiş uygulanmış ve kanıtlanmıştır.
    Bazı kişiler tekniğimizi bu kadar basit ve kolay olamaz bu iş diye eleştiri yapıyorlar.
    Ama aynı kişiler 3-5 aracı kurumun bir araya gelip küçük yatırımcıya oyun oynadıklarını ve onu soyduklarını hiç söylemiyor.
    Biz istedikki 1 defa bile olsa küçük balıklar büyük balık yesin, büyük balığın peşinden gidip onlarla birlikte kazansınlar diye bu tekniği öğretmek amaçlı sizlere destek veriyoruz.
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor ama bir türlü bu oyunlar yüzünden küçük yatırımcı para kazanamıyor. Büyükler ise doldurdukça dolduruyor.
    Şimdi doldurma sırası sende
    Doğru zamanda , doğru yerde , doğru senette olacaksın ve balık tutmayı öğreneceksin.
    Hiç korkma msn ve mail desteği ile sizin yanınızdayız

Önceki mesajımdan bir gün sonra açılan Köpek Balığı Tekniği kitabı sitesinde yazar sözde bana gönderme yapmış. Sözde her şeyi bilen yazarımız diyor ki üç beş aracı kurumun milleti soymasıan sesimiz çıkmıyormuş. Bankacılık kanunun elverdiği yasalar çerçevesinde bugüne kadar kime karşı sessiz kalmışım? En ünlü kademsitinden tanınmış aracı kurumuna karşı lafımı esirdeğimi gören var mı?

Daha sonra küçük balığın büyük balık yemesi için destek verdiklerini söylemişler. Diyorum ki amacın birilerine yardım etmekse neden 89TLye satıyorsun? Bedava versen incilerin mi dökülecek? Biz burada özellikle VOB konusunda tüm bildiklerimizi ve teknik sistemleri açık açık formülleriyle BEDAVAya paylaştık. Bizim incilerimiz dökülmedi sizinkiler de dökülmez merak etmeyin. Madem amacınız sürekli soyulduğunu iddia ettiğiniz küçük yatırımcıya destek vermek ne amaçla 89 TL alarak bir darbe de siz vuruyorsunuz?

Adam oturmuş 520 sayfalık Trend Takipçisi - Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları isminde bir kitap yazmış. Bu kitabı yazmasındaki amaç bilgisini satmak olmasına rağmen sadece 26 TL istiyor fakat küçük yatırımcıya yardımcı olmak isteyen Köpek Balığı Tekniği e-kitabı 89 TL. Büyük ihtimalle de bu e-kitap 50 sayfa ya vardır ya da yoktur. O da grafiklerin zoruyla. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Daha diyecek çok sözüm var ama Köpek Balığı Tekniği yazarının bu inadı bırakması için bir şans veriyorum kendisine.

Neyse yazarımız inadı bırakmadı ve bakın ne yaptı? Sitesine aynen aşağıdakini yazmış. O yazılalı üç aydan fazla oluyor ve yazı yazıldığı zamanlarda IMKB100ün en yüksek gördüğü rakam 57000 idi.

Dün IMKB100 kapanışı 67,217 oldu. Yani o yazı yazıldıktan sonra üç ay geçemsine rağmen borsa düşeceğine 10,000 puan yani %20ye yakın yükseliş yaptı. Eğer o yorumu Köpek Balığı Tekniğine göre yaptıysa bu teknik bir işe yaramıyordur. Yok kendi egoalrına yenik düşerek kendini bir şey sandığı için yaptıysa piyasadan daha öğrenecek çok şeyi var demektir. En azından -cak -cek ekleriyle kesin ifadelerde bulunmamayı öğrenecek. Siteyi inceleyin yukarıdaki yazıyı en kısa zamanda kaldıracaktır. :tokmak:

NOT: Sakın ama sakın bu yazıyı kaldırmam için yine mail atmayın. Önce Köpek Balığı Tekniği hakkındaki gerçekleri anlatın. Örneğin endekslerde işe yaramıyor diye sitende yaz ondan sonra gel görüşelim. Milletin umutlarıyla oynamayın.

Borsa Yatırımcısının DikkatineVOB Nedir, Ne Değildir, Nelere Dikkat Etmeli?
    VOBda Sistemli ÇalışmaVOB Dersleri Üyelerimizin Düşünceleri
    Bu forumda kendi doğrularımızı yazdığımız için her yazılan doğru olmayabilir.
    Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz.
    09.10.2010 20:35:17
    Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
    VOBiX
    -18K

RE: Köpek Balığı Tekniği Kitabı Yazarının Fiyaskosu

Köpek Balığı Tekniği sitesinde Mehmet Varol Kurt benim yukarıdaki elştirimi okuyup beni gafillikle suçlamış ve kendimi Yaşar Bey'den daha iyi teknik bildiğimi sandığını yazmış. Bak akrdeşim ben ispatlı delilli belgelerle konuşurum. O yorumdan sonra piyasa %25 çıktı mı çıktı? Site sahibi yanıldı mı? Sonuna kadar yanıldı. Bunlar gerçektir. Yaşar Erdinç için de geçmişte çok sert eleştirilerimiz olmuştur. Sen Yaşar Erdinç'i ne sanıyorsun? Teknik analiz kitabı yazdı ve eğitim veriyor diye başarıyla uyguladığını kim söyledi sana? Teknik analiz yalandır kardeşim. İkiz kule saldırıalrını sana, Lehmanın batışını, e-muhturayı sana söyleyen teknik analiz oldu mu hiç? Bilip bilmeden konuşmayacaksınız. Varsa belgeniz deliliniz ortaya koyacaksınız. Bir defa teşebbüs ettiniz %25 terse kaldınız. Bunu da açıkça yazdım buraya.

Size hodri meydan: Her haftasonu 3 hisse yazın diğer hafta sonu ne olduğunu birlikte görelim. Endekse göre ne getirmiş bilelim. Var mısın yok musun? Haklı çıkarsanız size mis gibi reklam kaynağı olur burası. Para da istemeyeceğim reklam için.

03.11.2010 1:57:25
    VOBiX
    -18K

Mehmet Varol Kurt bana para yollamana gerek 4 sayfası yazı gerisi grafikten ibaret olan o kitap var bende. Sen hiç merak etme. Sen para yerine bana hesap ekstreni yolla bakalım ne kazanmışsın ne kaybetmişsin onu bir görelim. O siteye ilk yorum yapan kişi nerede? Kaç defa ekstresini istedik çıt yok.

03.11.2010 2:06:42
    deniz69
    Yeni Üye
    Grup : Üyeler
    Rep Gücü: 0

VOBiX Yazılan:
    Köpek Balığı Tekniği sitesinde Mehmet Varol Kurt benim yukarıdaki elştirimi okuyup beni gafillikle suçlamış ve kendimi Yaşar Bey'den daha iyi teknik bildiğimi sandığını yazmış. Bak akrdeşim ben ispatlı delilli belgelerle konuşurum. O yorumdan sonra piyasa %25 çıktı mı çıktı? Site sahibi yanıldı mı? Sonuna kadar yanıldı. Bunlar gerçektir. Yaşar Erdinç için de geçmişte çok sert eleştirilerimiz olmuştur. Sen Yaşar Erdinç'i ne sanıyorsun? Teknik analiz kitabı yazdı ve eğitim veriyor diye başarıyla uyguladığını kim söyledi sana? Teknik analiz yalandır kardeşim. İkiz kule saldırıalrını sana, Lehmanın batışını, e-muhturayı sana söyleyen teknik analiz oldu mu hiç? Bilip bilmeden konuşmayacaksınız. Varsa belgeniz deliliniz ortaya koyacaksınız. Bir defa teşebbüs ettiniz %25 terse kaldınız. Bunu da açıkça yazdım buraya.

Size hodri meydan: Her haftasonu 3 hisse yazın diğer hafta sonu ne olduğunu birlikte görelim. Endekse göre ne getirmiş bilelim. Var mısın yok musun? Haklı çıkarsanız size mis gibi reklam kaynağı olur burası. Para da istemeyeceğim reklam için.

03.11.2010 15:17:52
    Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
    gökmen
    Takipçi Üye
    Rep Gücü: 1

kitap 89du 98 olmuş zam gelmiş (8-])

hedef diye birşey yoktur.
    05.11.2010 18:27:19
    magnum70
    Yeni Üye

hem kitabı ve yazarı kötülüyorsunuz hemde link koymuşsunuz kitabın satışından pay alıyorsunuz.insan ekmek yediği kaba pisler mi?

14.12.2010 22:02:27
    zozo
    Takipçi Üye

magnum70 Yazılan:
    hem kitabı ve yazarı kötülüyorsunuz hemde link koymuşsunuz kitabın satışından pay alıyorsunuz.insan ekmek yediği kaba pisler mi?

kim kitabın satışından pay alcak ya linki neden koydunu anlamayacak zekadaysan yorum yapma ortalıktaki rezilliği göz önüne ibret olsun diye sürüyor......

15.12.2010 0:04:53
    VOBiX
    -18K

magnum70 Yazılan:

Ahmet Ünver, kitabın içeriğini de açıklamamı ister misin? Hala çamura yatıyorsun. O link bana ait değil. Geçen yıl web bilgisi olarak teknik destek sağladığım http://www.ortakticaret.com sitesinin sahibinin hatrı için koydum. Gerekli açıklama http://www.ekibi.net adresinde mevcut. Adam olana her türlü karşılıksız desteği sağlarım senin gibi milleti dolandırma peşinde değilim. Hisse.NET'te bile sadece grafik resimlerinden oluşan beş para etmez kitabını yayınladılar. Hem merak etme senin gibi haram ekmek peşinde değilim.

15.12.2010 8:51:24
    ==ORHAN==
    Yeni Üye

Selamlar. Bu konuyu çok geç gördüğüm için çok üzüldüm. Keşke daha önce görseydim. Bu tekniği uygulayarak çok para ve sağlığımı kaybettim. Yalan dolanla olmayan bişeyi oluyormuş gibi nasılda Allah tan korkmadan uygulatıyorlar anlamadım. Hadi burada yutturdun diyelim. Bu işin vebali ne olacak. Nasıl vereceksin bunun hesabını. Ahmet Ünver; sattığın teknik işe yaramıyor canımı yaktın inşallah seninde canın yanar. Kaybettiğim paranın her kuruşu hakkım olsun sende. Başka diyecek bişeyim yok sana. Şimdilik düşünüyorum. Çıkıp durumu savcıya anlatayımmı anlatmayayımmı diye. Sadece düşünüyorum.

22.02.2011 14:35:42
    enorton
    Müdavim Üye
    **
    Rep Gücü: 2

==ORHAN== Yazılan:
    Selamlar. Bu konuyu çok geç gördüğüm için çok üzüldüm. Keşke daha önce görseydim. Bu tekniği uygulayarak çok para ve sağlığımı kaybettim. Yalan dolanla olmayan bişeyi oluyormuş gibi nasılda Allah tan korkmadan uygulatıyorlar anlamadım. Hadi burada yutturdun diyelim. Bu işin vebali ne olacak. Nasıl vereceksin bunun hesabını. Ahmet Ünver; sattığın teknik işe yaramıyor canımı yaktın inşallah seninde canın yanar. Kaybettiğim paranın her kuruşu hakkım olsun sende. Başka diyecek bişeyim yok sana. Şimdilik düşünüyorum. Çıkıp durumu savcıya anlatayımmı anlatmayayımmı diye. Sadece düşünüyorum.

Evet bence savcılığa suç duyurusunda bulunmalısınız ki başkalarının da canı yanmasın.

Doğru kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe yanlış kararlardan oluşur
    23.02.2011 0:07:52
    Sayfa (5): « İlk [1] 2 3 4 5 İleri > Son »
    Cevapla  Konu Gönder 

Bu Konuyu Görüntüleyenler
     4 Misafir

Benzeyen Konular
    Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
      Borsada Köpek Balığı Tekniği Plus eKitabı İndir OrtakTicaret 0 529 19.02.2012 16:32:40
    Son Mesaj: OrtakTicaret
      Borsa KY Teknik Analiz ve Bilgileri Kitabı İndir OrtakTicaret 0 399 19.02.2012 16:21:33
    Son Mesaj: OrtakTicaret

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle | Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder | Bu Konuyu Favorilerime Ekle
    Bu Konuya Üye Ol
    Bu Konuyu Oyla:
    Forumlar Arası Geçişi

Yasal Uyarı : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri, yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi ve Kurallarını mutlaka okuyunuz
    Toplist
    Elektronik ortamdaki farklı kaynaklarda yer alan sermaye piyasası araçlarına ilişkin yorum ve tavsiyelere dayanarak işlem gerçekleştiren yatırım-
    cıların mağduriyetlerinin baştan engellenmesi için yatırımcıların; (1) Sanal ortamda yer alan bilgi, yorum, görüş ve önerilere dayanarak işlem yapmaktan kaçınmaları, (2) Kendisini yatırım uzmanı olarak göstermeye çalışan yetkisiz şahıs, şirket, internet sitesi ya da forumlar tarafından yapılan yorum, tavsiye ve iddialara inanmamaları, (3) Zarara uğramamak için gerekli basiret, dikkat ve özeni göstermeleri, sanal ortamdaki dedi-
    kodu ve yorumlara güvenerek işlem yapmaları durumunda uğradıkları zararı tazmin etmeleri imkânının bulunmadığını bilmeleri, (4) Yatırım tavsiye-
    lerini sadece yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip olan kurumlardan almaları, (5) Yatırım kararlarını yatırım danışmanlığı yetki belgesine sahip aracı kuruluşlar veya diğer piyasa profesyonelleri tarafından yapılmış analiz ve araştırmaları değerlendirerek vermeleri, gerekmektedir. SPK
    Norton Güvenli Site
    İyi Siteler Dizini - Yatırım Borsa